Η φιλοσοφία ενός αιώνα..... είναι ο κοινός νους του επόμενου.

Όπως όλοι εμείς, οι δάσκαλοι σας, κάποτε κάναμε τα πρώτα μας χορευτικά βήματα και κάποιος μας κρατούσε το χέρι δείχνοντας μας τα πατήματα του χορού, έτσι , με την σειρά μας, θεωρούμε ότι είναι η κοινωνική και ηθική μας υποχρέωση να μεταδώσουμε το μήνυμα που χαρίζει ο χορός σε όλους τους ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους. Επωφεληθείτε και απολαύστε τον αγαπημένο σας χορό από το πρώτο κιόλας μαθημα στις σχολές χορού Apollon.

Γνωρίστε μας
Είπαν..Για τον χορό..
Τα μαθήματα χορούΈνα μάθημα μπορεί να αλλάξει την ζωή σας

Όπως ο κάθε χορός έχει μια ιστορία και συμβολίζει ένα συναίσθημα, έτσι και κάθε μάθημα χορού στις σχολές χορού Απόλλων περιέχει μια μικρή αναζήτηση του σώματος μας και γενικότερα του εαυτού μας. Δείξτε από τον πρώτο σας χορό πιο σίγουροι και πιο όμορφοι, αναδείξτε τη λάμψη της προσωπικότητας σας και γίνετε οι άνθρωποι που θα θέλατε να είστε, ελεύθεροι από τη ρουτίνα της καθημερινότητας σας.


Μάθετε για την διδασκαλία μας
apollon_logo
Οι δάσκαλοι χορούΗ πηγή γνώσης, που ξεδιψάει μυαλό και σώμα

Διδαχθείτε και διασκεδάστε με ανθρώπους που λατρεύουν αυτό που κάνουν, που το επάγγελμα τους είναι το χόμπυ τους. Επιτρέψτε μας να σας μεταδώσουμε όλη την αγάπη και την πολυετή μας εμπειρία στην μόνη δραστηριότητα που συνδυάζει την τέχνη, τον αθλητισμό και την διασκέδαση. Εκπαιδευτείτε από αναγνωρισμένους δασκάλους που έχουν αφιερώσει την ζωή τους, σε αυτό που τους γεμίζει, τον χορό και την διδασκαλία του.
Δείτε τι μας εμπνέει;

Το δώρο μας για σαςΈνα μάθημα χορού, να αλλάξει την μέρα σας

Σε κάθε σχολή χορού Apollon, μπορείτε με την πρώτη σας επίσκεψη ή επικοινωνία να προγραμματίσετε, ένα δωρεάν ιδωτικό μάθημα γνωριμίας ώστε να γνωρίστε τις σχολές μας και τους δασκάλους σας. Επιλέξτε τους χορούς της αρεσκείας σας και μεταβείτε στην αίθουσα διδασκαλίας, αφεθείτε στην μουσική και ένα όνειρο ξεκινά…
Μάθετε για το δώρο γνωριμίας