the students
Οι μαθητές μας..η έμπνευση μας

Σε ποιούς απευθυνόμαστε και ποίοι ειναι οι μαθητές μας;

Το μόνο που χρειάζεται για να διδαχτείτε χορό στις σχολές χορού Apollon, είναι το ίδιο σας το ενδιαφέρον, για να χορέψετε. Η δύναμη της θέλησης σας, γίνεται οδηγός και βοηθός σας, ώστε στην πολυετή μας πορεία να εκπαιδευτούν μαθητές ηλικίας από 4 μέχρι και 104 χρονών. Άνδρες, γυναίκες και παιδιά απολαμβάνουν τα οφέλη του χορού και ταξιδεύουν στον παραμυθένιο κόσμο τους μέσα στην οικογενειακή και παρείστικη ατμόσφαιρα των σχολών χορού Apollon. Η δια βίου μάθηση και η ασχολία με τον χορό, γίνεται σύνδεσμος διαμόρφωσης και ανάπτυξης των κοινωνικών σας σχέσεων. Ένα κοινό χόμπι για όλη την οικογένεια, για πολυάσχολους ανθρώπους, για ζευγάρια, για συναδέλφους, και φίλους, απογειώνουν τις ανθρώπινες επαφές και σχέσεις, δημιουργώντας ένα υγιές κοινωνικό περιβάλλον.


Διαβάστε περισσοτερα.

apollon_logoΔιδασκαλία χορούπροσαρμοσμένη στους στόχους σας!

Πως μπορείτε να διδαχθείτε χορό στις σχολές μας και ποιο είναι το σύστημα διδασκαλίας;

Μέσα από έρευνες και επιστημονικές εργασίες, υπάρχουν χιλιάδες λόγοι για να ξεκινήσει κάποιος χορό. Στα πλαίσια των μαθημάτων σας στις σχολές χορού Apollon, μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο πρόγραμμα για να καλύψετε τις δικές σας προσωπικές ανάγκες. Συνοπτικά παρακάτω αναφέρονται κάποια προσχεδιασμένα συστήματα εκπαίδευσης.

 • Dance for Fitness:
  Ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα διδασκαλίας χορού, που επικεντρώνεται στη δημιουργία φυσικής κατάστασης, ευλυγισίας και σωματικής ενδυνάμωσης.
 • Dance for fun:
  Γνωρίστε τον χορό και διασκεδάστε μέσα απο τα ειδικά σχεδιασμένα μαθήματα που έχουν ως κύριο στόχο την εκτόνωση και την χαλάρωση.
 • All in One:
  Το δημοφιλέστερο σύστημα διδασκαλίας που επιλέγουν οι μαθητές μας, προσφέρει εξειδίκευση στους αγαπημένους σας χορούς μέσα απο το γνωστό σε όλους Τρίπτυχο Σύστημα Διδασκαλίας.
 • Dance like a Pro:
  Άκρως επαγγελματικά προγράμματα διδασκαλίας χορού, που προφέρουν επαγγελματική κατάρτιση στο χορό.
Δείτε αναλυτικά
Ο χορός
Απολαύστε τον χορόμέσα απο τις καινοτομίες μας


Γιατι να επιλέξετε τις σχολές χορού Apollon;
Καινοτομίες

Διδαχθείτε τους αγαπημένους σας χορούς στις σχολές χορούς Apollon και ξεχάστε τις απαρχαιομένες μεθόδους εκπαίδευσης χορού. Με την βοηθεία των σύγχρονων μέσων εκμαθησης και του εξατομικευμένου χάρτη διδασκαλίας χορού, καταργούμε την έννοια του "φυσικού ταλέντου", που μεχρι χθες φαινόταν σαν μια μαγική ικανότητα που διέθεταν λίγοι. Ο χορός όμως, εκτός απο μια δημιουργική τέχνη , είναι και μια επιστήμη όπου στόχος της είναι η έρευνα του σώματος , του συναισθηματικού μας κόσμου και της ψυχής. Όπως λοιπόν κάθε επιστήμη μπορεί να διδαχθεί και να καλλιεργηθεί, έτσι και η γνώση του χορού μπορεί να μεταδoθεί σε όλους τους ανθρώπους.

Η απόδειξη της φιλοσοφίας μας και της θέσης μας, είναι η δημιουργία μιας σειράς νέων, καινοτομικών και βοηθητικών εγραλείων για την εκμάθηση και την εξάσκηση του χορού, που απέφεραν αποτελέσματα απο την πρώτη ημέρα.
Ξεκινόντας, θα πρέπει να αναφέρουμε, τον ειδικά σχεδιασμένο, οδηγό εξάσκησης, τον γνωστό σε όλους τους μαθητές μας και ως Practice Plan.
Δεύτερον, μια σειρά απο βιβλία εκμάθησης χορού θα είναι σύντομα διαθέσιμη σε όλους τους λάτρεις του χορού.
Παράλληλα, για όσους είναι fan της τεχνολογίας, τους προσφερουμε τις νέες καινομικές εφαρμογές εκμαθησης χορού γνωστες κι ως App'ollon Dance software.
Οι καινοντομίες μας όμως, δεν σταματούν εδώ και συνεχίζουμε να μικραίνουμε τις αποστάσεις μεταξύ μας, μέσα από το e-dancing. Προσφέρουμε δηλαδή, την ευκαιρία σε όλους μαθητές μαςνα παρακολουθήσουν διαδυκτιακά τα μαθήματα τους.
Κλείνοντας θα πρέπει να αναφέρουμε ότι, οι σχολές μας παρέχουν γραπτή εγγύηση ωστε να ολοκληρώσετε το επίπεδο που επιθυμείτε , συμφωνα με τους στόχους που έχετε θέσει.

Μάθετε περισσότερα!
Dance like a pro
Εξελίξτε τον χορόείτε είστε επαγγελματίας,
είτε ερασιτέχνης


Μαθήματα χορού σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες

Στις σχολές χορού Apollon dance studios μπορείτε να ξεκινήσετε μαθήματα χορού ακόμα κι αν δεν έχετε χορέψει ποτε στην ζωή σας και δεν γνωρίζετε τιποτα. Γι αυτό τον λόγο, για όλους όσους ο χορός είναι μια όμορφη ενασχόληση κι ενα χόμπυ, διαμορφώσαμε μια σειρά ερασιτεχνικών προγραμμάτων προκειμένου να λάβετε όλα τα οφέλη του χορού διασκεδάζοντας.

Αν είστε ήδη επαγγελματίας δάσκαλος και χορευτής και θέλετε να εξελίξετε ένα βήμα πιο πέρα τις χορευτικές σας ικανότητες ή να εμπλουτίσετε την διδασκαλία σας με επιπλέον κατηγορίες χορών , θα χαρούμε να σας οδηγήσουμε στο στόχο σας.

Δείτε πως!
Be perfect
Πετύχετε τους..χορευτικούς σας στόχους!


Μαθήματα χορού σε όλα τα χορευτικά επίπεδα!

Στις σχολές χορού Apollon dance studios εσείς θέτε τον στόχο σας και επιλέγετε πόσο ψηλά θέλετε να φτάσετε. Διαλέξτε τι είδους χορευτής θέλετε να γίνετε και επιτρέψτε μας να σχεδιάσουμε το πώς θα πετύχετε τον στόχο σας, ευκολα γρήγορα και οικονομικά.

Αν θέλετε περισσότερα απ'το χορό καιαυτο δεν είναι αρκετό, επιτρέψτε μας να σας ανοίξουμε έναν νέο επαγγελματικό προσανατολισμό, βαζοντας το χορό και την διδασκαλία του στην ζωή σας.

Δείτε πως!
Be Happy
Είμαστε μαζί σας ... και στο γάμο σας!


Χορογραφία γάμου και γαμήλιοι χοροί

Ξεκινήστε το χορό της κοινής ζωής σας με έναν ιδιαίτερο τρόπο και εκπλήξτε τους καλεσμένους συγγενείς και φίλους με μία εθαμβωτική χορογραφία γάμου.

Στις σχολές χορού Apollon δημιουργούμε τις πιο όμορφες χοροσυνθέσεις, για να απογειώσετετην ατμόσφαιρα της ημέρας του γάμου σας. Αλλά επειδή αυτη η μέρα είναι αφιερωμένη μόνο σε εσάς, εκτός από το χορό του ζευγαριού, σας πρετοιμάζουμε και για όλους τους υπολοιπους χορούς της δεξίωσης σας, για να μην σταματάτε να χορεύετε!

Δείτε πως!
Live your dream
Χορέψτε ..αθλητικά!


Αθλητικός χορός: το αποκορύφωμα του χορού!

Κατακτήστε το σώμα σας και φτάστε στο αποκορύφωμα της χορευτικότητας!

Διδαχθείτε και προπονηθείτε στα μαθήματα αθλητικού χορού που προσφέρουν οι σχολές χορού Apollon και κατακτήστε μια θέση στο βάθρο. Γνωρίστε τους καταξιωμένους δασκάλους και προπονητές της σχολής μας και χαράξτε την πορεία της χορευτικής σας επιτυχίας.

Δείτε πως!