ΕγγυημέναΜαθήματα


sxolh-xoroy-ethsia-mathimata-dances-plan


Εγγυημένα προγράμματα μαθημάτων χορού


Οι σχολές χορού APOLLON, δίνουν την εγγύησή τους, πως ο εκπαιδευόμενος, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και με συγκεκριμένο σύνολο διδακτέων ωρών, θα πετύχει τον χορευτικό του στόχο. Με αυτόν τον τρόπο, αν χρειαστούν περισσότερες διδακτέες ώρες, η σχολή υποχρεούται να τις παρέχει δωρεάν έως ότου ολοκληρωθεί η επίτευξη του στόχου του εκπαιδευόμενου.

Αυτή η εγγύηση παρέχεται στους μαθητές προς όφελός τους, έτσι ώστε να αποφύγουν την χρέωση περιττών ωρών και για να έχουν ένα άμεσο, σίγουρο και επιτυχές αποτέλεσμα.

Μάθετε περισσότερα
Lesson


guarantee

Εγγυημένα προγράμματα μαθημάτων χορού


Γνωρίστε την εγγυήση μαθημάτων χορού

Εσείς..και ο δάσκαλος σας!!


Περιγραφή
διαδικασίας

ti-einai-xorou-bhmatologio-steps-pencil-dance
 • Δωρεάν υπηρεσία που προσφέρουν οι σχολές μας
 • Διάκριση τύπου μάθησής σας
 • Διαμόρφωση του χάρτη διδασκαλίας σας
Τα εγγυημένα προγράμματα των Apollon dance studio αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του εκπαιδευτικού συστήματος εκμάθησης χορού, καθώς προσφέρουν γραπτή εγγύηση για την ολοκλήρωση του εκάστοτε εκπαιδευτικού στόχου, όπως θεμελιώνεται από υα επίπεδα μεταλλείων και τάξεων χορού.

Πού
γίνεται;

istoria-xorou-papyrous-pencil-dance
 • Στις σχολές μας

Τα εγγυημένα προγράμματα αποτελούν μέρος της λειτουργίας των σχολών χορού Apollo. Όλοι οι μαθητές των σχολών μας διδάσκονται βάσει εγγυημένων προγραμμάτων μέχρι την ολοκλήρωση του κοινού στόχου που έχουν θέσει με τους καθηγητές τους.Πώς
γίνεται;

bhmata-talento-xorou-bhmatologio-steps-pencil-dance
 • Διαρκεί 4 διακτικές ώρες
 • Στο πλαίσιο των ιδιωτικών μαθημάτων σας

Για την ένταξη ενός μαθητή των Apollon dance studio σε ένα εγγυημένο πρόγραμμα θα πρέπει να πληρούνται κάποιες βασικές προϋποθέσεις που θα συμβάλουν στην άρτια και βέλτιστη εκπαίδευσή του στον χορό. Συνοπτικά, οι προϋποθέσεις αυτές θα λέγαμε ότι είναι η θέληση, το ενδιαφέρον, ο χρόνος και τα χρήματα των διδάκτρων.

Πότε
γίνεται;

istoria-xorou-papyrous-pencil-dance
 • Δευτέρα-Παρασκευή 10:00 - 22:00
 • Σάββατο 10:00 - 18:00
 • Όποια ώρα επιθυμείτε κατόπιν ραντεβού

Οι μαθητές μας μπορούν να ενταχθούν σε ένα εγγυημένο πρόγραμμα εκμάθησης χορού οποιαδήποτε στιγμή επιλέξουν να φοιτήσουν στις σχολές μας.

Όφελη
ανάλυσης

xaraktiristika-xorou-periexomena-cogs-pencil-circle
 • Εξοικονόνμηση χρόνου
 • Εξοικονόμηση χρήματος
 • Στοχοθέτηση
 • Αποτελεσματικότερη και ποιοτικότερη εκπαίδευση

Η εγγύηση των μαθημάτων χορού στοχεύει στην δέσμευση των σχολών για την επίτευξη των θεμιτών αποτελεσμάτων του χορευτικού στόχου του εκάστοτε μαθητή.dancing is

living
teaching

plan
Σύστημα Διδασκαλίαςγια την ποιοτική εκμάθηση

Σύστημα Διδασκαλίας

Διδαχθείτε με το πιο πλήρες Σύστημα Διδασκαλίας στον κόσμο!

Γνωρίστε κι εσείς… το UNIT! Το Τρίπτυχο Σύστημα Χορευτικής Εκπαίδευσης αποτελείται από 3 είδη χορευτικών μαθημάτων που λειτουργούν συνδυαστικά το ένα με το άλλο! Εκπαιδευτείτε στο Επίπεδο Χορού που εσείς επιθυμείτε και κατακτήστε τον χορευτικό σας στόχο μέσα από τον δικό σας Χάρτη Διδασκαλίας και τα πιο διαδομένα Βηματολόγια παγκοσμίως!

Ο δικός μας σκοπός;; Να εκτιμήσουμε το Χορευτικό σας ταλέντο και να οδηγήσουμε στο απόγειο την χορευτική σας πορεία δίνοντας την σφραγίδα και την Εγγύηση μας! Έτοιμοι να χορέψουμε;


couple-dancing-teaching-system
Σύστημα χορευτικής παιδείας.